Een nieuwe website in elkaar zetten met een CMS pakket

Geplaatst op 19-09-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u een nieuwe website in elkaar zetten, dan is dat prima mogelijk met het CMS pakket dat wordt geleverd door Vrolijk Internet Services. Het systeem zit zo in elkaar dat u op ieder moment kunt inloggen binnen de beheeromgeving en aanpassingen kunt doorvoeren op uw site.

Zo kunt u zelf invulling geven aan uw website. Vanuit de beheeromgeving kunnen de diverse onderdelen van uw site worden aangepast. Zo kunt u op een gemakkelijke manier een nieuwe pagina toevoegen aan uw site. Binnen datzelfde onderdeel kunt u content op bestaande pagina’s aanpassen op een manier die niet veel technische kennis vereist. Een nieuwe website in elkaar zetten is dan vrij eenvoudig te doen.

Afbeeldingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd via de mediatheek. Via een shortcode, die voor elke afbeelding wordt gegenereerd, kunt u een afbeelding eenvoudig plaatsen op uw site. Op eenzelfde manier kunnen eenvoudig banners en knoppen worden geplaatst op de site. Ook is er een systeem om formulieren aan te maken en te plaatsen op uw site.

Deze software die in de vorm van een PHP script kan worden aangeschaft, kan met enkele relatief simpele handelingen worden geïnstalleerd op uw hostingpakket. Wanneer u nog geen hosting heeft, dan kan deze samen met het CMS pakket worden aangeschaft. In dat geval wordt het systeem direct gebruiksklaar gemaakt voor u. Dat wil zeggen dat de CMS software zal worden geïnstalleerd op uw hostingpakket en dat u de inloggegevens om de site te beheren per e-mail zult ontvangen.

Maar als u reeds hosting heeft en het systeem zelf wilt installeren, dan is dat ook mogelijk. Op de site van Vrolijk Internet Services vindt u de handleiding, waarin staat hoe u het CMS pakket op uw eigen hosting kunt installeren. U kunt dan zelf de inloggegevens instellen waarmee u binnen de beheeromgeving kunt inloggen en aanpassingen kunt aanbrengen.